VEGLA TE MATJES

Shop Banner

NJESI MATJE

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 18 përfundime gjithsej

View :
 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI DMF 10 ZOOM

  Funksioni i lokalizimitduke minimizuar kështu gabimet e shpimit – Gjen jo vetëm nënstruktura metalike, por edhe prej druri, si dhe kabllot – Tregon tensionin përmes një ekrani me 5 segmente me rezolucion të lartë – Rekomandim i qartë i shpimit me anë të LED i kuq / jeshil – Shënimi i lehtë i pozicionit të shpimit me shënuesin e integruar – Funksionim jashtëzakonisht i lehtë me kalibrim automatik
  Vjen me: Kase mbrojtëse 2 shënues Bateri Udhëzime pune Specifikimet: Materialet e zbulueshme: Çeliku përforcues, çeliku, metalet me ngjyra, nënshtresat prej druri, kabllo (jo) të drejtpërdrejtë Thellësia e zbulimit te çeliku, maks .: 100 mm Thellësia e zbulimitte bakri, maks .: 80 mm

 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI WALLSCANNER D-TECT 120

  D-tect 120 Professional është një skaner radar intuitiv i zhvilluar për pothuajse të gjitha materialet. Dedektori  siguron zbulimin e saktë në sipërfaqet e ngushta, ndërsa gjetësi i qendrës tregon pozicionin e saktë të qendrës së një objekti.

 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI WALLSCANNER D-TECT 150

  Instrumenti special për të gjithë instaluesit profesionistë, të cilët dëshirojnë të shmangin dëmtimet gjatë shpimit. Sensor radari Ultra-Wideband për zbulimin e saktë të metaleve, linjave të energjisë, strukturave të mbuluara me dru dhe madje edhe tubave plastikë. Detektim më i saktë i sistemeve të ngrohjes së dyshemesë dhe murit.

 • Matës Këndesh

  LASERI PER PLLAKA GTL 3

  Përveç dy linjave lazer në një kënd prej 90 °, projekton një linjë të tretë në 45 ° për shtrirjen dhe shtrimin e saktë dhe të shpejtë të pllakave të murit dhe dyshemesë. Saktësi e lartë prej 0.2 mm/m. Dizajn kompakt dhe i lehtë për lehtësinë optimale të përdorimit.

 • Matës Këndesh

  LASERI PER PLLAKA PLT 2

  PLT2 siguron udhëzime të nivelit me prekjen e një butoni. Prodhon dy linja lazeri të ndritshme dhe qartë të dukshme, të cilat janë përafruar saktësisht në kënde 90 °, duke siguruar udhëzime të sakta për referencë të rehatshme dhe të shpejtë. Tre shishka të integruara me flluska mundësojnë pllaka të thjeshta të mureve në modele vertikale, horizontale dhe diagonale. Peshon vetëm 360 gramë, është i lehtë, kompakt, i rehatshëm për t’u përdorur dhe ngjitet lehtësisht në mur nëpërmjet një mbajtëseje të siguruar të murit. Me një saktësi prej +/- 0.5 mm/m dhe një gamë maksimale të punës 7 m, ai siguron përcaktimin dhe rrafshimin e saktë të projekteve të pllakave dhe petëzimit, duke mundësuar rezultate të lehta dhe perfekte.

 • Matës Këndesh

  MATESI I KENDEVE GAM 220 MF

  GAM 220 MF Matesi i kendeve dhe i pjerrësise me transferim preciz lazer. Matës dixhital Llogarit prerjen tërthore dhe këndin e pjerrët pa mjete ndihmëse.
  Matës i pjerrësisë me lazer deri në një distancë prej 30 m.

 • Matës Këndesh

  MATESI I KENDEVE GAM 270 MFL

  Matës i pjerrësisë me lazer deri në një distancë prej 30 m. Llogarit prerjen tërthore dhe këndin e pjerrët pa mjete ndihmëse.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 120 C

  Metri me lazer GLM 120 C Professional është ideal për dokumentimin dhe matjen e saktë, edhe kur punoni jashtë. Pamja digjitale lejon synimin vizual në aplikime në natyrë për distanca deri në 120 metra. Qartësia dhe qëndrueshmëria ideale e ofruar nga ekrani me ngjyra 2.8 “me një mburojë mbrojtëse. Grumbullimi dhe dokumentimi i shpejtë është i mundur përmes lidhjes së kabllos mikro USB dhe aplikacionit MeasureOn.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 30

  Matjet profesionale të distancës bëhen të thjeshta. GLM 30 eshte e lehtë për t’u përdorur. Mund të bartet lehtësisht në xhep falë modelit të tij kompakt për matje në distancë të shpejtë sa herë që është e nevojshme. Instrumenti ka gjithashtu një funksion AutoSum për të kursyer kohë, i cili automatikisht shton matjet dhe shfaq rezultatet në ekran.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 40

  Përfitoni nga një numër i madh i funksioneve të matjes në një model të vetëm kompakt me distancën e lazerit GLM 40 Professional. Ky instrument ofron të gjitha funksionet e rëndësishme të matjes në një: Llogaritja e gjatësisë standarde, sipërfaqes dhe vëllimit, si dhe matjet indirekte të lartësisë. Ka një ekran të ndriçuar të lexueshëm lehtë, duke shfaqur tre rezultatet e fundit të matjes për referencë të shpejtë. Matësi i distancës me lazer gjithashtu ka një funksion memorie, i cili ruan 10 matjet e fundit për përdorim efikas të kohës.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 50 C

  Metri me lazer GLM 50 C Professional është zgjidhja inteligjente për matjen dhe dokumentimin. Falë lidhjes Bluetooth, matjet transferohen lehtësisht në aplikacionin Bosch’s MeasureOn për dokumentim inteligjent. Ai gjithashtu ka një gamë të gjerë të funksioneve të matjes, duke përfshirë një funksion të demarkacionit dhe një sensor të animit 360 ° për matje të thjeshtë të këndit dhe zbatime hapësinore. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit e mjetit dhe ekrani me ngjyra të ndriçuara, rrotulluese ofrojnë trajtim të lehtë dhe lexueshmëri të mirë gjatë përdorimit.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 80

  Zgjidhja e teknologjisë së lartë për matje komode. Funksionalitet i shkëlqyeshëm falë sensorit të anim të integruar 360 °. Funksionim i saktë dhe i thjeshtë falë ekranit automatik që rrotullohet dhe ndriçohet.  Deri në 25,000 matje të ndara për ngarkesë falë teknologjisë ion lithium.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close