Sharrë Shpatë

Shop Banner

Sharrë Shpatë

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • Sharrë Shpatë

  SHARRA DORE ELEKTRKE GFZ 16-35 AC

  Sharra e dores elektrike GFZ 16-35 AC Professional është zgjidhja e duhur për performancë të besueshme në një numër të madh aplikimesh. Tehët e ndryshëm të sharrës ofrojnë fleksibilitet dhe mund të ndryshohen për t’iu përshtatur nevojave të një numri të madh materialesh. Funksionimi i shpejtësisë konstante të sharrës me një paravendosje të vazhdueshme të shpejtësisë së ndryshueshme siguron përparim të qëndrueshëm edhe nën ngarkesë.

 • Sharrë Shpatë

  SHARRA SHPATE GSA 1100 E

  Fuqia prej 1,100 W ofron një performancë të fuqishme në një larmi aplikimesh. E pajisur me shpejtësi të ndryshueshme, lejon kontroll më të mirë gjatë sharrimit. Falë dritës LED të integruar, GSA 1100 E Professional ofron rritjen e dukshmërisë në punë.

 • Sharrë Shpatë

  SHARRA SHPATE GSA 1300 PCE

  GSA 1300 PCE Professional me dridhje të ulët ofron fuqi të shkëlqyeshme dhe minimizon dridhjet. Doreza anti-dridhje dhe pesha e ekuilibruar mirë zvogëlojnë lodhjen e punës. Motori i fuqishëm 1,300 W dhe shpejtësia konstante ofrojnë efikasitet të madh dhe punë relaksuese. Ka një lëkundje eliptike të vazhdueshme, e cila siguron sharrim të shpejtë.

 • Sharrë Shpatë

  SHARRA SHPATE PSA 700 E

  Kjo sharrë bën prerje të shpejta. Dizajni i saj kompakt, raporti ideal madhësi-peshë dhe manovrueshmëria e madhe e bëjnë të thjeshtë trajtimin e mjetit. Thjesht përshtatni shpejtësinë me materialet me Bosch Electronic për rezultate më të mira. E pajisur me SDS, mundëson ndryshime të shpejta dhe të thjeshta të tehut të sharrës pa celes. PSA 700 është ideale për prerje të shpejta të drejtpërdrejta dhe prerje të rrafshëta në dru, metal, plastikë, gome dhe suva. Sistemi i tij SDS i përshtatet të gjitha teheve të zakonshme të sharrave për punë në gamën më të gjerë të materialeve.

 • Sharrë Shpatë

  SHARRA SHPATE PSA 900 E

  E para ne fuqi dhe shkathtësi për prerje të shpejta dhe të ashpra në një sërë aplikimesh të vështira. Motori i fortë 900 W i PSA 900 E sharron materiale të vështira deri në 200 mm të trasha.  Ai pret materialet dhe degët prej druri, si dhe metalin, gomën, plastikën dhe suvatimin.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close