ME VEGLËN E DUHUR PUNA BËHET MË E THJESHTË
POROSIT ONLINE VEGLËN TUAJ
NJE BATERI PËR TË GJITHA VEGLAT
BLI ONLINE VEGLAT PËR KOPESHTIN TUAJ
SAKTESI E JASHTËZAKONSHME DHE LEHTESI NË PERDORIM
AKSESORET BOSCH PRODHUAR PËR PUNËT MË TË VËSHTIRA
BLI ONLINE PJESË NDËRRIMI PËR VEGLËN TUAJ
Exit full screenEnter Full screen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 13 RE

  Trapani Bosch GSB 13 RE Professional, më I shituri në klasën e tij.

  Jashtëzakonisht I lehtë për tu përdorur. Jo më I madh se një dorezë pune dhe peshon vetëm 1.8 kg.

  Dorezë jo e rrëshkitshme për kapje të sigurt.

  Lirim I shpejtë I puntove falë mandrinos metalike.

  Ndryshim I numrit të xhirove për shpim preciz.

  Rrotullum djathtas – majtas.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 27 VC

  GSH 27 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është vegla përfundimtare në gamën e matrapikeve të shkatërrimit të Bosch. Motori i tij jashtëzakonisht i fuqishëm mundëson një forcë të fuqishme goditje 62 J, duke siguruar fuqinë më të madhe të mundshme të prishjes brenda intervalit. APërveç kësaj, sistemi i Kontrollit të Vibrimit ofron një funksionim të rehatshëm dhe përdorim të zvogëluar të lodhjes në aplikime që marrin kohë.

 • Frezë Vertikale

  FREZE VERTIKALE GOF 1250 CE

  Freza vertikale GOF 1250 CE Professional lejon punë të rehatshme me performancë të mirë. Doreza e saj ergonomike është projektuar për trajtim të rehatshëm, pavarësisht nga pozicioni i kapjes, duke siguruar kështu kontroll të shkëlqyeshëm të vegles. Përveç kësaj, sistemi unik i kyçjes së boshtit lejon zëvendësimin e shpejtë të përbërësve.

 • Të tjera

  ZMERILUES GGS 28 LCE

  GGS 28 LCE Professional lejon trajtim perfekt zmerilimi. Progresi i shpejtë i punës për aplikime të vështira sigurohet gjithashtu nga motori i fuqishëm 650 W me start të qetë. Eshtë i pajisur me një zgjedhje shpejtësie dhe një bosht të gjatë, të hollë zmerilimi, i cili lejon aplikime të gjithanshme për zmerilim edhe në vende të vështira për t’u arritur. Për më tepër, mbrojtja e përdoruesit rritet me funksionin KickBack Control.

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR VIDHUES GODITES GSB 12V-30

  16,500.00L

  Kombinimi ideal i konstruksionit kompakt, produktivitetit dhe efikasitetit në kategorinë 12 V: Vidiatori GSB 12V-30 Professional. Me deri në 26,250 goditje / minutë, ai ofron numrin më të lartë të goditjeve në kategorinë 12 V, duke lejuar shpime të forta me një ndikim deri në Ø 10 mm në beton. Dizajni i tij kompakt lejon trajtim të përsosur dhe punë të lehtë – edhe në kushte të vështira pune. Me një shpejtësi të lartë prej 1,750 rpm, ky mjet vërtet i gjithanshëm mund të përdoret për një numër të madh detyrash.

DËRGESA NË ADRESËN TUAJ

NË TË GJITHË SHQIPËRINË

SUPORT I SHPEJT

JEMI KETU PËR TJU NDIHMUAR NË CDO MOMENT

PAGESA NË DORËZIM

100% TË SIGURTA

bosch-katalog

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close