Krasitëse Ligustrash

Shop Banner

Krasitëse Ligustrash

Product Filters

Po shfaqen krejt 6 përfundimet

View :
 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH ADVANCEDHEDGECUT 70

  AdvancedHedgeCut 70 është i përsosur për të përballuar punën me gardh me të madh. ProSilence 93 dB mundeson zbutjen e zërit Tehet e saj 70 cm të gjata, të prera me lazer, të bluara me diamant, me një hapje dhëmbësh prej 34 mm, presin pa mundim nëpër degë deri në 34 mm të gjera për rezultate të shpejta dhe mbresëlënëse. Ky aparat është i përsosur për prerjen e gardheve të haloreve, dafinës, ahut, shkozës, etj.

 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH AHS 45-16

  Lehtë dhe e ekuilibruar mirë për shkurtimin e ligustrave. Motori me shpejtësi të lartë 420 W jep prerje të fuqishme, të shpejte dhe të pastrer. Pesha e ekuilibruar me trajtimin ergonomik për rehati në çdo pozicion pune. E lehtë 2.6 kg me dizajn kompakt për trajtim dhe kontroll të lehtë. Gjatësia e tehut 45 cm dhe dizajni i hapësirës së dhëmbëve 16 mm.

 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH AHS 50-16

  AHS 50-16 është i përsosur për zvogëlimin dhe mirëmbajtjen ligustrave. Eshtë e lehtë, me peshë vetëm 2.6 kg, me një dizajn ergonomik për trajtim të kontrolluar dhe të rehatshëm në çdo pozicion pune. Përmban një motor të fuqishëm me shpejtësi të lartë 450 W për prerje jashtëzakonisht të shpejta, të pastra dhe një teh të gjatë 50 cm me një dizajn të hapësirës së dhëmbëve 16 mm për të arritur lehtësisht zona të vështira. Eshtë ideale për shkurtimin e degëve më të vogla dhe mbrojtjeve të reja me lartësi deri në 1.5 m.

 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH AHS 55-16

  E lehtë dhe e fuqishme për zvogëlimin ligustrave. Makinë prerëse e lehtë për mbrojtje, e krijuar për të ushtruar tendosje minimale në krahët dhe shpinën tuaj.
  Pozicion i rehatshëm i punës: Mjetet e ekuilibruara mirë dhe dorezat ergonomike ofrojnë një pozicion pune më të rehatshëm. Performancë e shkëlqyeshme: Motori me tërheqje të lartë dhe hapësira e tehut 16 mm sigurojnë fuqinë e nevojshme të prerjes për zvogëlimin e mbrojtjeve të reja ose të vogla me madhësi të mesme.
  Bilanci dhe ergonomia optimale për punë të rehatshme në çdo pozicion.

 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH AHS 60-16

  Bosch AHS 60-16 është i lehtë është krijuar për të ushtruar më pak tendosje në krahët dhe shpinën. Qëndrim i rehatshëm i punës: Mjeti i ekuilibruar dhe dorezat ergonomike sigurojnë një pozicion të rehatshëm pune. Performancë e shkëlqyeshme: Motori i fuqishëm dhe distanca e tehut 16 mm sigurojnë fuqinë e nevojshme të prerjes për prerjen e mbrojtjeve të vogla ose të vogla / të mesme.

 • KOPSHTARI

  PRERESE LIGUSTRASH UNIVERSALHDEDGECUT 60

  UniversalHedgeCut 60 është perfekt për prerjen e ligustrave me madhësi mesatare, me shpejtesishpejt dhe pa zhurme.
  Motor me efikasitet energjie 480 W, ofron fuqinë dhe performancën optimale

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close