Nivel Laser

Shop Banner

Nivel Laser

Product Filters

Po shfaqen krejt 6 përfundimet

View :
 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GCL 2-15

  Lazeri i kombinuar GCL 2-15 Professional është bindës me modelin e tij kompakt dhe është veçanërisht i përshtatshëm për aplikime të shkallëzimit në distancë të shkurtër. Duke shfaqur rrezet horizontale dhe vertikale të lazerit dhe dy pika vertikale në qendër.

 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GCL 2-50 G

  Qëndrueshmëria dhe lehtësia e përdorimit.

  Dizajni i qëndrueshëm, që përmban një shtresë të gomuar  dhe mbrojtje nga pluhuri, uji dhe spërkatja për t’i bërë ballë mjediseve të vështira
  Celesi ON/OFF dhe tastiera me një buton mundësojnë lehtësinë e përdorimit
  Linjat jeshile lazer dhe pikat e gjelbra ofrojnë shikueshmëri më të madhe
  Për ta nisur menjëherë, modaliteti i marrësit lazer të GCL është gjithmonë i aktivizuar. Linjat e gjelbra lazer shumë të dukshme dhe pikat e gjelbra japin shikueshmëri më të madhe në mjedise më të ndritshme.

 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GLL 2-15 G

  Lazeri linear i GLL 2-15 G Professional është mënyra më e thjeshtë për të arritur rezultate të sakta. Falë dizajnit të qëndrueshëm, të veshur me strehim gome për mbrojtje më të mirë të lenteve të integruara dhe mbrojtjes nga pluhuri dhe uji IP 64 ju mund të qëndroni të përqendruar në punën tuaj. Çelësi On / Off dhe tastiera me një buton e bëjnë të lehtë përdorimin. Rrezet vertikale dhe horizontale të gjelbërta të lazerit rritin dukshmërinë në mjedise të ndritshme.

 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GLL 2-80

  Efikasitet i lartë i punës: performancë e njëkohshme e vijave horizontale dhe vertikale të nivelimit në të gjithë dhomën me vetëm një mjet.
  Diapazon i madh pune: punë precize në një diametër deri në 80 m duke përdorur Marrësin LR 2 Profesional.
  Trajtim i thjeshtë: vetë-nivelim deri në 4 ° brenda 4 sekondave, dizajn kompakt.

 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GLL 3-80

  Lazeri GLL 3-80 Professional projekton linja 3 x 360 °. Qartësia e lartë optike ofrohet me dioda me fuqi të lartë. Këto linja 3 x 360 ° lejojnë zbatime hapësinore të njëkohshme horizontale dhe vertikale në hapësirë ​​për punë shumë efikase.

 • Nivel Laser

  NIVEL LASER GLL 3-80 G

  Lazeri GLL 3-80 Professional projekton linjat 3 x 360 °. Vijat e gjelbërta të ndritshme ofrojnë dukshmëri deri në katër herë më të mirë sesa vijat e kuqe. Instrumenti mund të përdoret për paraqitjen e dhomave të tëra dhe është perfekt për aplikime horizontale dhe vertikale në të njëjtën kohë falë tre linjave, për punë shumë efikase.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close