VEGLA ME BATERI

Shop Banner

BATERI

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 43 përfundime gjithsej

View :
 • VEGLA ME BATERI

  GERSHERA ME BATERI GUS 12V-300

  GUS 12V-300 eshte gërshërët universale profesionale e cila ofron një zgjidhje të shpejtë për aplikime profesionale. Thika me shumë materiale vetë-lustruese e bën veglen të gjithanshëm. Mundësi shtesë e përparimit të shpejtë falë shpejtësisë pa ngarkesë të gërshërëve dhe raportit të mirë të rrotullimit për materiale të buta dhe fleksibël. Përveç kësaj pajisja e fuqishme ofron një efikasitet të fortë të prerjes deri në 150 m për Ah.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 12V-76

  Elektorguri i bogel GWS 12V-76 Professional është i parë në botë me kënd 12. V. Eshtë jashtëzakonisht kompakt dhe ergonomik për prerje të shpejtë në vendin e ndërtimit, duke e bërë të përshtatshëm për prerjen e aplikimeve në çdo rast. Kjo vegel pa karbonciname performancë të lartë mundëson përparim të shpejtë të punës, duke mundësuar produktivitet të lartë. Eshtë gjithashtu jashtëzakonisht i gjithanshëm për një numër të madh të materialeve të ndryshme, të tilla si prerja e metaleve, pllakave dhe tullave. Pajtueshmëri me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 12 V (Sistemi Profesional 12V).

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-10

  Elektroguri me bateri GWS 18V-10 Professional ofron një nivel të përmirësuar të fuqisë dhe kontroll të mjetit në kategorinë 18 V. Ofron energji pa kabllo të barabartë me një elektrogure elektrik 1.000 W falë motorit të fuqishëm pa karboncina dhe teknologjisë ProCORE18V. E pajisur me Drop Control, KickBack Control dhe sistem inteligjent të frenimit, ky aparat ofron një nivel të shtuar të mbrojtjes dhe komoditetit të përdoruesit. Ka funksionin e parë të Kontrollit të Dropit në botë, i cili çaktivizon elektrogurin menjëherë pasi të bjerë pa dashje në dysheme. Ky mjet është i përshtatshëm për prerjen dhe bluarjen e metaleve, gurit dhe betonit.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-10 SC

  Elektroguri me bateru GWS 18V-10 SC Professional ofron një nivel të përmirësuar të fuqisë dhe kontroll të mjetit në kategorinë 18 V. Ofron energji të barabartë me një elektrogure elektrik 1.000 W falë motorit të fuqishëm pa karboncina dhe teknologjisë së baterisë ProCORE18V. Eshtë i pajisur me Drop Control, KickBack Control dhe sistem inteligjent të frenimit, duke siguruar mbrojtje dhe rehati maksimale të përdoruesit. Moduli i Lidhshmërisë Bluetooth lejon që cilësimet të rregullohen drejtpërdrejt përmes Kutisë së veglave të aplikacioneve, ndërsa një ndërfaqe e përdoruesit e zgjedhur me shpejtësi siguron reagime aktive të mjeteve për lehtësi maksimale. Vegla është i përshtatshëm për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, gurit dhe betonit.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-7

  Elektroguri me bateri GWS 18V-7 Professional është përgjigjja e lehtë për t’u përdorur nga Bosch, duke ofruar kombinimin e rehatshëm të performancës së kënaqshme të prerjes 18 V dhe dizajnit kompakt. Falë motorit të fuqishëm pa karboncina, i cili siguron të njëjtën fuqi prej 700 W, përdoruesit kanë të gjithë fuqinë në duart e tyre, e cila është e nevojshme për të arritur rezultate të shkëlqyera të prerjes. Pesha e lehtë, madhësia e hollë e dorezës dhe parakolpi pa çelës sigurojnë funksionim të lehtë dhe të rehatshëm. E optimizuar për prerje të gjithanshme.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-LI

  Elektorguri me bateri GWS 18 V-LI Professional është më i vogli dhe më i lehtë në klasën 18 V të Bosch. Ofron fuqi të barabartë me një elektrogure elktrik 800 W falë motorit të tij me katër pole me performancë të lartë. Me një peshë të lehtë prej vetëm 2.3 kg dhe një dizajn kompakt , është optimizuar për funksionimin e sipërm dhe funksionimin në vende të vështira për t’u arritur. Pajtueshmëria e tij e plotë me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 18 V lejon për një sërë opsionesh. Ky mjet ka për qëllim prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Pistoleta me Bateri

  PISTOLETA RROTULLUESE ME BATERI SDS PLUS GBH 18V – 21

  Pistoleta rrotulluese GBH 18V-21 Professional ofron performancë 2.0 J të energjisë së godtijes dhe një motor pa karboncina. Motori shumë efikas pa karboncina zvogëlon nevojën për mirëmbajtje dhe përmirëson kohën e funksionimit për ngarkimin e baterisë, duke rezultuar në më pak kohë joproduktive dhe jetëgjatësi të shtuar. Ka tre mënyra funksionimi për shpimin, shpimin dhe copëzimin e ndikimit për të siguruar shkathtësi të madhe.

 • Pistoleta me Bateri

  PISTOLETA RROTULLUESE ME BATERI SDS PLUS GBH 18V – 26 D

  Pistoleta profesionale  GBH 18V-26 D me dorezë të mbyllur  është mjeti ideal i gjithanshëm në klasën Bosch SDS plus, duke dhënë fuqi të lartë, veçanërisht për shpime vertikale. Me një energji gpditese 2.5 J – e furnizuar nga motori pa karboncina – ofron fuqi  të barabartë me fuqinë aktuale të pistoletave standarde Bosch. Si vegla e parë rrotulluese me KickBack Control, vegla përfshin si trajtim fleksibël ashtu edhe mbrojtje të shtuar të përdoruesit. Funksionimi i rehatshëm mbështetet më tej nga drita e fuqishme LED, e cila ndriçon zonat e errëta të punës, çelësi i madh i lehtë për t’u përdorur dhe doreza e mbyllur, e cila është veçanërisht e rehatshme. Kjo pistoletë  është menduar për shpimin  në beton dhe muraturë.

 • Pistoleta me Bateri

  PISTOLETA RROTULLUESE ME BATERI SDS PLUS GBH 18V – 26 F

  GBH 18V-26 F Professional është vegla  e gjithanshëm në kategorinë e pistoletave Bosch SDS plus , perfekte për përdorim të përditshëm. Një nxjerrës pluhuri opsional GDE 18V-16 është i integruar me veglen, duke siguruar një zgjidhje per pluhurin. Aparati ka KickBack Control dhe Electronic Precision Control (EPC) për trajtim më të mirë të veglave dhe mbrojtje të shtuar të përdoruesit. Motori i tij i fuqishëm ofron 2.6 J energji goditëse, duke siguruar shpejtësi të shpejtë të heqjes së materialit.

 • Pistoleta me Bateri

  PISTOLETA RROTULLUESE ME BATERI SDS PLUS GBH 36V – EC COMPACT

  I fuqishëm si vegel elektrike: Deri në 160 vrima (6 x 40 në beton C30 / 37) me një karikim të vetëm të baterisë, ideale për ambiente të mbyllura. Me vetëm 2.9 kg peshë, ideale për të punuar mbi kokë. Mekanizmi i pistoletës i optimizuar për vrimat nga 4 – 12 mm në beton (maksimumi 18 mm).

 • Pistoleta me Bateri

  PISTOLETA RROTULLUESE ME BATERI SDS PLUS GBH 36V – LI PLUS

  GBH 36 V-LI Plus Professional është vegla me e fuqishme e baterisë SDS plus me 36 V për punë konkrete. Mekanizmi mbresëlënës ofron 3.2 J të energjisë së goditjes dhe përparim të shpejtë të punës. Kjo vegel  gjithashtu përmban KickBack Control dhe Electronic Precision Control (EPC) për mbrojtje të avancuar të përdoruesit dhe përmirësim të trajtimit të veglave. Bateria e qëndrueshme 36 V lehtëson punën me kohë më të gjatë funksionimi.

 • VEGLA ME BATERI

  SEGE ME BATERI GST 12V-70

  Sharra sege GST 12V-70 Professional është zgjedhja kompakte në kategorinë 12 V. Doreza e saj cilindrike dhe dizajni kompakt dhe i lehtë lejojnë trajtim të shkëlqyeshëm, edhe kur preni nga poshtë. Për më tepër, sistemi Bosch SDS pa mjete e bën të lehtë ndryshimin e tehut të sharrës.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close