Zdrukth

Shop Banner

Zdrukth

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • VEGLA ELEKTRIKE

  ZDRUKTH GHO 16-82

  Zdrukthi Profesional  GHO 16-82 ka një motor të fuqishëm 630 W, duke ofruar performancë të vazhdueshme dhe të besueshme. Zdrukthi gjithashtu ka një bazë alumini të qëndrueshme dhe të sheshtë për një qëndrueshmëri të madhe. Përveç kësaj, forma e saj kompakte ofron një trajtim të rehatshëm, duke lejuar punën në vende të vështira për t’u arritur.

 • VEGLA ELEKTRIKE

  ZDRUKTH GHO 26-82 D

  Zdrukthi elektrik GHO 26-82 D Professional ofron performancë të larte të zmerilimit të drurit. Motori i fuqishëm 710 W ofron rezultate të shpejta dhe të sakta. Zdrukthi gjithashtu ka një sistem të rregullueshëm të nxjerrjes së msë pluhurit. Përveç kësaj, forma e saj kompakte ofron një trajtim të rehatshëm, duke lejuar punën në vende të vështira për t’u arritur.

 • VEGLA ELEKTRIKE

  ZDRUKTH GHO 40-82 D

  Zdrukthi GHO 40-82 C Professional ofron pune të shkëlqyer. Funksionimi me shpejtësi të vazhdueshme dhe thikat jashtëzakonisht të mprehta kombinohen për një performancë të shkëlqyeshme të zdrukthit. Zdrukthigjithashtu ka një bazë të shtrenjtë mbajtëse alumini dhe mbrojtje motorike termodinamike për një jetë mbresëlënëse të gjatë.

 • VEGLA ELEKTRIKE

  ZDRUKTH PHO 1500

  PHO 1500 është ideale për zdrukthim të saktë dhe efikas. Motori 550 W është i përsosur për trajtimin e aplikimeve deri në 1.5 mm të thellë. Sistemi i patentuar i tehut Woodrazor mundëson zdrukthim të lehtë me rezultate të cilësisë së lartë. Mbani një zonë pune më të pastër falë sistemit të nxjerrjes së pluhurave të njëanshëm me qasje për një qese pluhuri ose një fshesë me korrent. Eshtë ideale për aplikimet të përgjithshëm si dyert, dritaret, tavolinat e punës dhe raftet; dhe për shtrëngimin e skajeve dhe heqjen e veshjeve në dru të fortë ose dru të butë.

 • VEGLA ELEKTRIKE

  ZDRUKTH PHO 2000

  Me zdrukthin PHO 2000 ju merrni rezultate të zdrukthimit pa mundim, shpejt dhe me efikasitet. Kompakt, por i pajisur me një motor të fuqishëm 680 W, është ideal për të kryer aplikime deri në 2 mm të thella.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close