Gurë Fresibël me Bateri

Shop Banner

Gurë Fresibël me Bateri

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 12V-76

  Elektorguri i bogel GWS 12V-76 Professional është i parë në botë me kënd 12. V. Eshtë jashtëzakonisht kompakt dhe ergonomik për prerje të shpejtë në vendin e ndërtimit, duke e bërë të përshtatshëm për prerjen e aplikimeve në çdo rast. Kjo vegel pa karbonciname performancë të lartë mundëson përparim të shpejtë të punës, duke mundësuar produktivitet të lartë. Eshtë gjithashtu jashtëzakonisht i gjithanshëm për një numër të madh të materialeve të ndryshme, të tilla si prerja e metaleve, pllakave dhe tullave. Pajtueshmëri me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 12 V (Sistemi Profesional 12V).

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-10

  Elektroguri me bateri GWS 18V-10 Professional ofron një nivel të përmirësuar të fuqisë dhe kontroll të mjetit në kategorinë 18 V. Ofron energji pa kabllo të barabartë me një elektrogure elektrik 1.000 W falë motorit të fuqishëm pa karboncina dhe teknologjisë ProCORE18V. E pajisur me Drop Control, KickBack Control dhe sistem inteligjent të frenimit, ky aparat ofron një nivel të shtuar të mbrojtjes dhe komoditetit të përdoruesit. Ka funksionin e parë të Kontrollit të Dropit në botë, i cili çaktivizon elektrogurin menjëherë pasi të bjerë pa dashje në dysheme. Ky mjet është i përshtatshëm për prerjen dhe bluarjen e metaleve, gurit dhe betonit.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-10 SC

  Elektroguri me bateru GWS 18V-10 SC Professional ofron një nivel të përmirësuar të fuqisë dhe kontroll të mjetit në kategorinë 18 V. Ofron energji të barabartë me një elektrogure elektrik 1.000 W falë motorit të fuqishëm pa karboncina dhe teknologjisë së baterisë ProCORE18V. Eshtë i pajisur me Drop Control, KickBack Control dhe sistem inteligjent të frenimit, duke siguruar mbrojtje dhe rehati maksimale të përdoruesit. Moduli i Lidhshmërisë Bluetooth lejon që cilësimet të rregullohen drejtpërdrejt përmes Kutisë së veglave të aplikacioneve, ndërsa një ndërfaqe e përdoruesit e zgjedhur me shpejtësi siguron reagime aktive të mjeteve për lehtësi maksimale. Vegla është i përshtatshëm për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, gurit dhe betonit.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-7

  Elektroguri me bateri GWS 18V-7 Professional është përgjigjja e lehtë për t’u përdorur nga Bosch, duke ofruar kombinimin e rehatshëm të performancës së kënaqshme të prerjes 18 V dhe dizajnit kompakt. Falë motorit të fuqishëm pa karboncina, i cili siguron të njëjtën fuqi prej 700 W, përdoruesit kanë të gjithë fuqinë në duart e tyre, e cila është e nevojshme për të arritur rezultate të shkëlqyera të prerjes. Pesha e lehtë, madhësia e hollë e dorezës dhe parakolpi pa çelës sigurojnë funksionim të lehtë dhe të rehatshëm. E optimizuar për prerje të gjithanshme.

 • Gurë Fresibël me Bateri

  GURE FRESIBEL ME BATERI GWS 18V-LI

  Elektorguri me bateri GWS 18 V-LI Professional është më i vogli dhe më i lehtë në klasën 18 V të Bosch. Ofron fuqi të barabartë me një elektrogure elktrik 800 W falë motorit të tij me katër pole me performancë të lartë. Me një peshë të lehtë prej vetëm 2.3 kg dhe një dizajn kompakt , është optimizuar për funksionimin e sipërm dhe funksionimin në vende të vështira për t’u arritur. Pajtueshmëria e tij e plotë me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 18 V lejon për një sërë opsionesh. Ky mjet ka për qëllim prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close