LASERI PER PLLAKA GTL 3

Përveç dy linjave lazer në një kënd prej 90 °, projekton një linjë të tretë në 45 ° për shtrirjen dhe shtrimin e saktë dhe të shpejtë të pllakave të murit dhe dyshemesë. Saktësi e lartë prej 0.2 mm/m. Dizajn kompakt dhe i lehtë për lehtësinë optimale të përdorimit.

    • Distanca e punes 20 m
    • Projeksioni 3 vija te kuqe
    • Saktesia e pune ± 0.2 mm/m
    • Pesha 0.44 kg
    • Garancia: 2 vite
Pesha 0.44 kg
Përmasat 15.6 × 10.2 × 9.8 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close