Elektrosharrë me Zinxhir

Shop Banner

Elektrosharrë me Zinxhir

Product Filters

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

View :
 • Elektrosharrë me Zinxhir

  MOTOSHARRE UNIVERSAL CHAIN 35

  Sharra me zinxhir e dizajnuar ergonomikisht për komoditetin maksimal të përdoruesit. Një motor i fuqishëm 1,800 W me një shpejtësi zinxhiri 12 m / s siguron prerje të shpejtë. Një rezervuar i madh vaji i montuar anash me një kapak të rehatshëm fiksimi garanton rimbushjen e lehtë të sistemit të vajosjes me zinxhir automatik. Një frenim i fortë tërheqës siguron mbylljen e plotë të zinxhirit për siguri. Kjo sharrë elektrike me zinxhir është e lehtë për t’u përdorur dhe fleksibël, duke e bërë atë ideale për sharrimin e trungjeve, degëve dhe pemëve të vogla deri në mesatare.

 • Elektrosharrë me Zinxhir

  MOTOSHARRE UNIVERSAL CHAIN 40

  Një motor i fuqishëm 1,800 W me një shpejtësi zinxhiri 12 m / s siguron prerje të shpejtë. Një rezervuar i madh vaji i montuar anash me një kapak të rehatshëm fiksimi garanton rimbushjen e lehtë të sistemit të vajosjes me zinxhir automatik. Kjo sharrë elektrike me zinxhir është e lehtë për t’u përdorur dhe fleksibël, duke e bërë atë ideale për sharrimin e trungjeve, degëve dhe pemëve të vogla deri në mesatare.

 • Elektrosharrë me Zinxhir

  SHARRE DORE ADVANCED CUT 18

  Shijoni sharrimin e fuqishëm fale AdvancedCut 18

  AdvancedCut 18 është një zgjedhje ideale për prerje dhe përmban një motor 18 V pa karboncina me jetëgjatësi. Asnjë shtrëngim nuk është i nevojshëm falë NanoBlades pa dridhje. Është sharrë ideale për prerje të shpejta dhe të drejta në dru dhe në plastikë deri në 65 mm. Sistemi SDS mundëson ndryshime të thjeshta të tehut për komoditet të shtuar.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close