VEGLA ELEKTRIKE

Shop Banner

ELEKTRIKE

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 131 përfundime gjithsej

View :
 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES EASY HEAT 500

  Ky jaerngrohes me madhësi kompakte ju lejon të përdorni me siguri. EasyHeat 500 ka një dizajn të lehtë, kompakt dhe një zonë të rehatshme të kapjes për punë të lehtë dhe ergonomike. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit ka dy ikona të vendosjes së temperaturës për të zgjedhur lehtësisht mënyrën e duhur në varësi të aplikacionit. Përveç kësaj, ajo gjithashtu ofron një shpinë të gomuar, rezistente ndaj rrëshqitjes për të qëndruar në vegël për të siguruar stabilitet të shtuar. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-60

  Aparati GHG 20-60 Professional me ajër të nxehtë garanton trajtim ideal në çdo vend pune. E pajisur me dy furnizime ajri dhe një zgjedhës të kontrollit të temperaturës me nëntë rregullime, ofron një lehtësi të madhe të përdorimit. Fuqia e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 Watt ben qe GHG 20-60 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Dizajni i tij e bën atë të përshtatshëm për punë të rehatshme në shumë punë të ndryshme, duke lejuar një gamë edhe më të gjerë aplikimesh.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-63

  Aparati GHG 20-63 Professional me ajër të nxehtë me kontroll të temperaturës është ideale për t’u përdorur në një gamë të gjerë punesh. Për një fleksibilitet të madh, ai është i pajisur me dy rregullime të rrjedhës së ajrit, një funksion shtesë ftohës 50 ° C dhe një funksion të rregullimit dixhital të temperaturës në rritje prej 10 ° C. Fuqi e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 W, GHG 20-63 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të veglave, ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 23-66

  Ajerngrohesi GHG 23-66 Professional është krijuar posaçërisht për punë te veshtira. Aparati ka një motor shumë të fuqishëm 2,300 W, dhe GHG 23-66 Professional arrin lehtësisht deri në 650 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të vegles ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES UNIVERSAL HEAT 600

  Kjy aparat ajerngrohës ka shkathtësinë e nevojshme për shumë aplikime. Mburoja e lëvizshme e nxehtësisë lejon përshtatshmërinë për punë në hapësira të ngushta. Elementi i ngrohjes UniversalHeat 600 siguron një kohë të shpejtë të ngrohjes dhe madje shpërndarje të nxehtësisë për performancë të shkëlqyer. Për më tepër, çelësi i ndezjes-fikjes me tre hapa ofron mundësi të ndryshme të temperaturës dhe rrjedhës së ajrit. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra me një shumëllojshmëri grykash, të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tharja e mbushësit, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

 • Të tjera

  FREZA PER PLLAKA GTR 30 CE

  Mënyra më e shpejtë për të shpuar pllaka. 30,000 rpm për shpime të përsosur edhe në pllakat më të vështira. Punë e pastër falë shpimit të thatë dhe thithjes së pluhurit të integruar.

 • Të tjera

  FREZE ME KUNJA PER BISKOTA GFF 22 A

  Freza e biskotave GFF 22 A Professional ofron nivele të shkëlqyera precize për lidhjet e drurit. Funksionimi i butë i zhytjes dhe një udhëzues i qëndrueshëm i këndit metalik sigurojnë rezultate të sakta. Aparati ka shumë rregullime precize të këndit dhe rregullime të thellësisë, duke siguruar fleksibilitet të veçantë për krijimin e lidhjeve të ndryshme. Motori jashtëzakonisht i fuqishëm 670 W ofron performancën ideale.

 • Frezë Multifunksionale

  FREZE MULTIFUNKSIONALE GOP 30-28

  Vegla multifuknsionale GOP 30-28 ka një motor 300 W të kombinuar me një ndërfaqe të shkëlqyeshme Starlock me një lidhje të optimizuar solide 3-dimensionale midis mjetit dhe përbërësit për transmetimin maksimal të energjisë. Përveç kësaj, doreza e hollë ergonomike e  ofron trajtim të rehatshëm dhe kontroll më të mirë të vegles. Ajo gjithashtu ka një fiksim magnetik që lejon zëvendësimin e lehtë të përbërësve.

 • Frezë Multifunksionale

  FREZE MULTIFUNKSIONALE PMF 220 CE

  E gjithanshme dhe e lehtë për tu trajtuar, ky mjet me shumë funksione është zgjedhja ideale për një gamë të gjerë punësh. Motori i tij 220 W jep fuqinë e nevojshme ndërsa zgjedhja elektronike e shpejtësisë lejon punën specifike të materialit. Një gamë e madhe e aksesorëve opsionale Starlock mbulon një larmi të gjerë të aplikacioneve ndërsa sistemi Bosch MagnetHold mundëson ndryshime më të lehta të aksesorëve.

 • Frezë Vertikale

  FREZE PER KENDE GKF 600

  Freza per kende GKF 600 është vegla speciale dhe e lehtë për t’u përdorur për pune të sakta. Ka një dizajn të optimizuar të trupit, duke e bërë atë një prerës shumë kompakt . Rregullimi i thellësisë së ndryshueshme të vegles  lejojn rregullime precize dhe siguron rezultate të sakta. Përveç kësaj ofrojn fleksibilitet për një gamë të gjerë aplikimesh.

 • Frezë për të Carë Mure

  FREZE PER TE CARE MURE GNF 35 CA

  GNF 35 CA Professional është freza per te care mure Bosch për përdorim të gjithanshëm. Raporti ideal i fuqisë dhe peshës së mjetit zvogëlon lodhjen për punë të rehatshme dhe të vazhdueshme. Ka rripa mbajtës të optimizuar për trajtim të lehtë dhe ergonomik. E pajisur me motor 1,400 W dhe shpejtësi konstante, kjo makineri me fuqi të lartë ofron rezultate të fuqishme pune.

 • Frezë për të Carë Mure

  FREZE PER TE CARE MURE GNF 65 A

  GNF 65 A Professional është freze muri me fuqi të lartë. Motori tepër i fuqishëm 2,400 W lejon performancën maksimale të vegles në aplikacionet dhe materialet më te forta.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close