VEGLA PER PERPUNIM METALI

Shop Banner

VEGLA PER PERPUNIM METALI

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 79 përfundime gjithsej

View :
 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI DMF 10 ZOOM

  Funksioni i lokalizimitduke minimizuar kështu gabimet e shpimit – Gjen jo vetëm nënstruktura metalike, por edhe prej druri, si dhe kabllot – Tregon tensionin përmes një ekrani me 5 segmente me rezolucion të lartë – Rekomandim i qartë i shpimit me anë të LED i kuq / jeshil – Shënimi i lehtë i pozicionit të shpimit me shënuesin e integruar – Funksionim jashtëzakonisht i lehtë me kalibrim automatik
  Vjen me: Kase mbrojtëse 2 shënues Bateri Udhëzime pune Specifikimet: Materialet e zbulueshme: Çeliku përforcues, çeliku, metalet me ngjyra, nënshtresat prej druri, kabllo (jo) të drejtpërdrejtë Thellësia e zbulimit te çeliku, maks .: 100 mm Thellësia e zbulimitte bakri, maks .: 80 mm

 • Frezë Multifunksionale

  FREZE MULTIFUNKSIONALE GOP 30-28

  Vegla multifuknsionale GOP 30-28 ka një motor 300 W të kombinuar me një ndërfaqe të shkëlqyeshme Starlock me një lidhje të optimizuar solide 3-dimensionale midis mjetit dhe përbërësit për transmetimin maksimal të energjisë. Përveç kësaj, doreza e hollë ergonomike e  ofron trajtim të rehatshëm dhe kontroll më të mirë të vegles. Ajo gjithashtu ka një fiksim magnetik që lejon zëvendësimin e lehtë të përbërësve.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I MADH GWS 20-230 JH

  Motor i fuqishëm 2000 watt,
  Me një peshë prej vetëm 5.1 kg, eshte e lehte dhe kompakte për pune te veshtira,

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I MADH GWS 22-230 JH

  Guri fresibel I madh GWS 22-230 JH Professional jep performancë efikase për aplikime të ndryshme prerëse dhe bluarëse në kategorinë 2.200 W. Motori i tij 2,200 W siguron rezultate me fuqi të lartë për punën e përgjithshme. Mbrojtja e përdoruesit rritet për shkak të ndërprerësit të mbrojtjes së aparatit. Për më tepër, dizenjimi i tij i ergonomic dhe  kompakt mundëson trajtim të rehatshëm për përdorim të gjithanshëm. Ky mjet është menduar për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I MADH GWS 24-230 JH

  Guri fresibel I madh GWS 24-230 JH Professional jep performancë efikase për aplikime të ndryshme prerëse dhe zmeriluese në kategorinë 2.400 W. Motori i tij 2,400 W siguron rezultate me fuqi të lartë për punën e përgjithshme. Mbrojtja e përdoruesit rritet për shkak të ndërprerësit të mbrojtjes së aparatit. Për më tepër, dizenjimi i tij ergonomik dhe kompakt mundëson trajtim të rehatshëm për përdorim të gjithanshëm. Ky mjet është menduar për prerjen dhe bluarjen e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I MADH GWS 26-230 LVI

  Guri fresibel I madh GWS 26-230 LVI Professional ofron performancën më të fuqishme të disponueshme dhe mbrojtjen e lartë të përdoruesit gjatë punës në klasën Bosch 2,600 W. Rezultatet e fuqisë së lartë për punë shumë të vështirë sigurohen nga motori mbresëlënës 2,600 W. Mbrojtja e përdoruesit rritet në një shkallë veçanërisht të lartë falë Kontrollit të KickBack dhe funksioneve të mbrojtjes së rindezjes së vegles. Përveç kësaj një dorezë shtesë me Kontrollin e Vibrimit (kontrolli i dridhjeve) zvogëlojnë dridhjet deri në 50%. Ky mjet është menduar për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I MADH PWS 1900

  Zgjidhja e fuqishme (1,900 watts) me dorezë anti-dridhje – 60% më pak dridhje për punë pa mundim. Çelësi Tricontrol: Ndërprerës i patentuar me shumë funksione për punë të sigurt. Rregullimi i kapakut mbrojtës pa vegla.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 1000

  Motor jashtëzakonisht i fuqishëm 1000 W,

  Nbrijtje kunder rrotullimit,

  Mbajtje e mirë ne dore falë konstuktit të hollë,

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 11-125

  Guri fresibel I vogël GWS 11-125 Professional ka një qëndrueshmëri mbresëlënëse në kategorinë 1,100 W. Ky gure fresibel I  vogël ka një motor të fuqishëm 1,100 W që lehtëson ecurinë e shpejtë të punës. Për më tepër, forma e tij ergonomike ofron kontroll shumë të mirë të mjetit në një larmi pozicionesh të kapjes. Ky mjet është menduar për prerjen dhe bluarjen e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 13-125 CIE

  Guri fresibel I vogël GWS 13-125 CI Professional jep kombinimin perfekt të rritjes së produktivitetit dhe qëndrueshmërisë në kategorinë 1,300 W. Motori i tij i fuqishëm 1,300 W lehtëson përparimin e shpejtë të punës. Ky gure fresibel i vogël ka një jetëgjatësi të madhe për shkak të ftohjes së drejtpërdrejtë të motorit, një mbrojtje nga mbingarkesa dhe furçave të karbonit shumë të qëndrueshme. Ai siguron mbrojtje shtesë të përdoruesit për shkak të veçorive të tilla si KickBack Control dhe një dorezë e Kontrollit të Vibrimit. Ky mjet është menduar për prerjen dhe bluarjen e metaleve, pllakave dhe tullave.

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 1400

  Motor jashtëzakonisht i fuqishëm 1.400 W,

  Nbrijtje kunder rrotullimit,

  Mbajtje e mirë ne dore falë konstuktit të hollë,

 • Gurë fresibël

  GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 17-125 CIE

  Guri fresibel I vogël GWS 17-125 CIE Professional me zgjedhjen e shpejtësisë në klasën 1,700 W nga Bosch ofron efikasitet të shtuar, fuqi të lartë dhe qëndrueshmëri për aplikimet industriale. Motori i fuqishëm 1,700 W me sistemin Constant Electronic dhe ndryshimin e shpejtësisë lejon një rrjedhë pune shumë efikase. Ky gure fresibel gjithashtu përmban ftohje të menjëhershme të motorit, mbrojtje nga mbingarkesa dhe një jetë e gjatë, duke e bërë atë të qëndrueshëm për përdorim afatgjatë. Për më tepër, Kontrolli i KickBack-ut dhe kontrolli i Kontrollit të Vibrimit ofrojnë mbrojtje të shtuar të përdoruesit. Ky mjet është menduar për prerjen dhe bluarjen e metaleve, pllakave dhe tullave.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close