Frezë Vertikale

Shop Banner

Frezë Vertikale

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • Frezë Vertikale

  FREZE PER KENDE GKF 600

  Freza per kende GKF 600 është vegla speciale dhe e lehtë për t’u përdorur për pune të sakta. Ka një dizajn të optimizuar të trupit, duke e bërë atë një prerës shumë kompakt . Rregullimi i thellësisë së ndryshueshme të vegles  lejojn rregullime precize dhe siguron rezultate të sakta. Përveç kësaj ofrojn fleksibilitet për një gamë të gjerë aplikimesh.

 • Frezë Vertikale

  FREZE VERTIKALE GOF 1250 CE

  Freza vertikale GOF 1250 CE Professional lejon punë të rehatshme me performancë të mirë. Doreza e saj ergonomike është projektuar për trajtim të rehatshëm, pavarësisht nga pozicioni i kapjes, duke siguruar kështu kontroll të shkëlqyeshëm të vegles. Përveç kësaj, sistemi unik i kyçjes së boshtit lejon zëvendësimin e shpejtë të përbërësve.

 • Frezë Vertikale

  FREZE VERTIKALE GOF 1600 CE

  Freza vertikale elektrike GOF 1600 CE ofron një performancë të fortë. Motori i fuqishëm 1,600 W dhe shpejtësia karakteristike konstante kombinohen për të prodhuar rezultatet shume të mire4 të punës. Hapat e rregulluar të hollë të rregulluar 1/10 mm të frezës sigurojnë rregullimin ideal të thellësisë.

 • Frezë Vertikale

  FREZE VERTIKALE POF 1200 AE

  Projektet krijuese të përpunimit të drurit nuk kanë qenë kurrë kaq të lehta. Përjetoni rezultate më të mira me Bosch Electronic – thjesht shtypni çelësin për të arritur shpejtësinë e dëshiruar në çdo aplikacion dhe material. POF 1200 AE i bën të gjitha – nga formësimi i drurit dhe kundër -zhytjes deri te gdhendja e kanaleve, profilet e skajit dhe përsosja e derdhjeve.

 • Frezë Vertikale

  FREZE VERTIKALE POF 1400 ACE

  Përfundoni projekte druri me cilësi të lartë si një ekspert me POF 1400 ACE. Bosch Constant Electronic rregullon automatikisht fuqinë e mjetit, duke iu përshtatur ngarkesave duke ruajtur shpejtësinë për rezultate të shkëlqyera pa rrezikun e mbingarkesës. Mund të vendoset një thellësi e rregullueshme për saktësi mbresëlënëse deri në 1/10 mm. Mbajtja nën kontroll e punës është e thjeshtë falë një dritë të integruar të punës dhe përshtatës për bashkëngjitjet e fshesës me korrent duke mundësuar rezultate të sakta.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close