Trapan

Shop Banner

Trapan

Product Filters

Po shfaqen krejt 11 përfundimet

View :
 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE EASYIMPACT 550

  EasyImpact 550 lejon shpime të rehatshme të sakta në muraturë, dru, beton të butë dhe metal. Një kuti ingranazhi me dy unaza ofron zëvendësim të shpejtë dhe të lehtë të përbërësit me një rrotullim të thjeshtë të boshtit. Ka një sistem elektronik të kontrollit të shpejtësisë Bosch, duke siguruar shpejtësinë e duhur për materialin. I projektuar në mënyrë ergonomike, është vetëm 1.6 kg i lehtë dhe kompakt për një shpime. Një motor 550 W siguron rezultate të besueshme në materiale të ndryshme, duke lejuar një thellësi shpimi deri në 10 mm në muraturë dhe deri në 25 mm në dru.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE EASYIMPACT 570

  EasyImpact 570 lejon shpime të rehatshme në muraturë, dru, metal dhe beton të butë. Ka një sistem elektronik të kontrollit të shpejtësisë, duke siguruar shpejtësinë e duhur për materialin. Projektuar në mënyrë ergonomike, është vetëm 1.6 kg e lehtë dhe kompakte për një shpim relaksues mbi kokë. Një motor 550 W siguron rezultate të besueshme në materiale të ndryshme, duke lejuar një thellësi shpimi deri në 10 mm në muraturë dhe deri në 25 mm në dru.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE EASYIMPACT 600

  Ideal për shpime precize pa mundim

  EasyImpact 600 mundëson shpime të rehatshme me saktësi në muraturë, dru, beton të butë dhe metal.  Ai përmban kontroll elektronik të shpejtësisë, duke dhënë shpejtësinë e duhur për shpim. I projektuar në mënyrë ergonomike, është i lehtë me vetëm 1,7 kg dhe kompakte për shpime.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 13 RE

  Trapani Bosch GSB 13 RE Professional, më I shituri në klasën e tij.

  Jashtëzakonisht I lehtë për tu përdorur. Jo më I madh se një dorezë pune dhe peshon vetëm 1.8 kg.

  Dorezë jo e rrëshkitshme për kapje të sigurt.

  Lirim I shpejtë I puntove falë mandrinos metalike.

  Ndryshim I numrit të xhirove për shpim preciz.

  Rrotullum djathtas – majtas.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 16 RE

  750 W për progres të shpejtë në punë.

  Trapan kompakt për mbajtje të rehatshmë në dorë.

  Ingranaxhe metalike për një jetëgjatësi më të madhe.

  Mandrino metalike me vetështrëngim për ndërrim të shpejtë puntosh.

  Fole sferike për një fleksibilitet më të madh për të shmangur dëmtimin e kabllit

  Ndryshim shpejtësie për të punuar në materiale të ndryshme

  Rrotullum djathtas – majtas.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 19-2 RE

  GSB 19-2 RE Professional është një trapan i gjithanshmëm me 2 shpejtësi.

  Ka një motor të fuqishëm 850 W, duke lejuar përparim të shpejtë të punës.

  Ajo gjithashtu ka një kontrolli rrotullimi, duke siguruar një nivel të lartë të mbrojtjes së përdoruesit.

  Trapani goditjes është projektuar me një ingranazhesh metalike të qëndrueshëm, duke siguruar një jetëgjatësi të veglës.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 21-2 RCT

  GSB 24-2 Professional është një trapan me 2 nivele të shpejtësisë I pajisur me KickBack Control, i krijuar për punët më të vështira.

  Motori i fuqishëm me performancë të lartë 1,100 w e bën atë ideal për punët më të vështira.

  Ajo gjithashtu ka KickBack Control për rritjen e mbrojtjes së përdoruesit.

  Trapani goditjes është projektuar me një ingranazhesh metalike të qëndrueshëm, duke siguruar punë me precision të lartë.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE GSB 24-2

  GSB 24-2 Professional është një trapan me 2 nivele të shpejtësisë I pajisur me KickBack Control, i krijuar për punët më të vështira.

  Motori i fuqishëm me performancë të lartë 1,100 w e bën atë ideal për punët më të vështira.

  Ajo gjithashtu ka KickBack Control për rritjen e mbrojtjes së përdoruesit.

  Trapani goditjes është projektuar me një ingranazhesh metalike të qëndrueshëm, duke siguruar një jetëgjatësi të veglës.

   

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE PSB 1000 RCA

  Ideal për shpime precize pa mundim

  EasyImpact 600 mundëson shpime të rehatshme me saktësi në muraturë, dru, beton të butë dhe metal.  Ai përmban kontroll elektronik të shpejtësisë, duke dhënë shpejtësinë e duhur për shpim. I projektuar në mënyrë ergonomike, është i lehtë me vetëm 1,7 kg dhe kompakte për shpime.

 • Trapan

  TRAPAN ME GODITJE UNIVERSAL IMPACT 800

  Trapan perfekt për projekte të mëdha.

  UniversalImpact 800 është perfekt për të përfunduar projekte të mëdha te shpejt dhe me siguri. Një motor i fuqishëm 800 W siguron rezultate të shpejta në muraturë, dru, beton të butë dhe metal, duke lejuar thellësi shpimi deri në 14 mm në murature dhe deri në 30 mm në dru.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close