MATESI I KENDEVE GAM 220 MF

GAM 220 MF Matesi i kendeve dhe i pjerrësise me transferim preciz lazer. Matës dixhital Llogarit prerjen tërthore dhe këndin e pjerrët pa mjete ndihmëse.
Matës i pjerrësisë me lazer deri në një distancë prej 30 m.

  • Sfera e matjes 0° – 220°
  • Saktësia e matjes ± 0.1°
  • Pesha 1.2 kg
  • Garancia: 3 vite
Pesha 1.7 kg
Përmasat 5.2 × 19.9 × 6 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close