Matrapik

Shop Banner

Matrapik

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 19 përfundime gjithsej

View :
 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 11 VC

  GSH 11 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është mjeti më i fuqishëm në linjën e matrapikeve Bosch SDS max. Motori i tij jashtëzakonisht i fuqishëm lejon një performancë të përsosur bluarjeje me një energji të shkëlqyeshme goditjeje prej 23 J. Për më tepër, modeli tipik i matrapikut është ideal për punë rrënimi vertikale dhe punë intriguese.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 16-30

  GSH 16-30 Professional me Kontrollin e Vibrimit (kontrolli i dridhjeve) dhe mbështetja me fole gjashtëkëndore 30 mm është mjeti universal në serinë e matrapikeve të prishjes Bosch. Motori i tij shumë i fuqishëm mundëson një energji të shkëlqyeshme të goditjes 41 J, duke siguruar një efikasitet tepër të lartë të heqjes së materialit. Përveç kësaj, fleksibiliteti i tij dhe dridhjet e ulëta lejojnë një trajtim perfekt.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 27 VC

  GSH 27 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është vegla përfundimtare në gamën e matrapikeve të shkatërrimit të Bosch. Motori i tij jashtëzakonisht i fuqishëm mundëson një forcë të fuqishme goditje 62 J, duke siguruar fuqinë më të madhe të mundshme të prishjes brenda intervalit. APërveç kësaj, sistemi i Kontrollit të Vibrimit ofron një funksionim të rehatshëm dhe përdorim të zvogëluar të lodhjes në aplikime që marrin kohë.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 5 CE

  GSH 5 CE Professional është dizenjuar ekskluzivisht në kategorinë e veglave të gërmimit SDS max për trajtim të rehatshëm dhe palodhje per përdoruesit në aplikime më të mëdha. Sistemi i Kontrollit të Vibrimit dhe pesha e tij e lehtë lejojnë punë të relaksuar dhe të vazhdueshme në aplikime që marrin kohë. Përveç kësaj, motori i fuqishëm ka energji goditese prej 8.3 J për efikasitet të lartë të heqjes së materialit.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 7 VC

  GSH 7 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është një vegel e gjithanshme në kategorinë e matrapikeve Bosch SDS max. Raporti i përsosur i tij fuqi-peshë e lejon atë të ekzekutojë një larmi aplikimesh. Përveç kësaj, motori i fuqishëm mundëson energji të shkëlqyeshme të goditjes prej 13 J për tjerrje të shpejtë dhe efikasitet të lartë të heqjes së materialit.

 • Matrapik

  PISTOLETA GODITESE SDS Plus GSH 3 E

  GSH 3 E Professional është vegla më e lehtë profesionale e gërmimit në kategorinë e Bosch SDS plus. Pesha e tij e lehtë dhe doreza jo-rrëshqitëse lejojnë trajtim dhe kontroll të rehatshëm për punë precize të bluarjes. Vegla gjithashtu ka një jetë të gjatë shërbimi falë mekanizmit të goditjes jashtëzakonisht të fortë. Përveç kësaj, ajo ka një buton kyçje, që lejon funksionimin e lehtë dhe të vazhdueshëm.

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS MAX GBH 12-52 DV

  GBH 12-52 DV Professional është vegla më e rëndë në serinë e rrotulluese të Bosch SDS Max. Ka një motor të teknologjisë së lartë që ofron maksimumin e aplikimeve në SDS Max. Motori tepër i fuqishëm mundëson një energjigoditese 19 J, e cila është e përkryer për tjerrje të fortë. Eshtë projektuar gjithashtu për qëndrueshmëri të lartë .

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS MAX GBH 5-40 D

  GBH 5-40 D Professional është mjeti origjinal në kategorinë e veglave rrotulluese të Bosch SDS. Dizajni i tij i lehtë dhe kompakt e bën atë ideal për të punuar në vende të vështira për tu arritur. Aparati është projektuar gjithashtu për qëndrueshmëri dhe karakterizohet nga pjese perberese metalike dhe një sistem vajosjeje i optimizuar. Motori i fuqishëm mundëson energji goditese  8,5 J për progres të shpejtë të shpimit dhe efikasitet të lartë të heqjes së materialit.

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS MAX GBH 8-45 DV

  GBH 8-45 DV Professional me Kontrollin e Vibrimit është një aparat i gjithanshëm në kategorinë e pistoletave rrotulluese SDS Max falë aftësive të tij të gjithanshme. Raporti i tij perfekt fuqi-peshë e lejon atë të kryejë me lehtësi shumë pune, duke ekuilibruar fuqinë dhe lehtësinë e përdorimit. Motori i tij i fuqishëm mundëson 12.5 J fuqi goditjeje për shpimin e shpejtë.

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS PLUS GBH 2-20 D

  GBH 2-20 D Professional është mjeti më kompakt në kategorinë e pistoletave rrotulluese Bosch SDS plus. Pesha e lehtë dhe dizajni i saj kompakte janë optimizuar për shpimet në lartësi, duke lejuar punën në zona të paarritshme. Kjo pistoletë rrotulluese është bërë gjithashtu për qëndrueshmëri të besueshme. Ofron energji goditëse 1.7 J, një potencial i nivelit të lartë në kategorinë 2 kg.

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS PLUS GBH 2-25

  22,500.00L

  GBH 2-25 D Professional është mjeti më kompakt në kategorinë e pistoletave rrotulluese Bosch SDS plus. Pesha e lehtë dhe dizajni i saj kompakte janë optimizuar për shpimet në lartësi, duke lejuar punën në zona të paarritshme. Kjo pistoletë rrotulluese është bërë gjithashtu për qëndrueshmëri.

 • Matrapik

  PISTOLETA RROTULLUESE SDS PLUS GBH 2-26

  GBH 2-26 Professional është mjeti i gjithanshëm në kategorinë e pistoletave rrotulluese të Bosch SDS, duke e bërë atë ideal për përdorim të përditshëm. Ajo ofron energji goditëse 2.7 J, duke siguruar shpim të shpejtë dhe heqje të lartë të materialit të derdhur. Të besueshëm dhe të fortë, përbërësit e pistoletës rrotulluese me cilësi të lartë gjithashtu ofrojnë një jetë të gjatë shërbimi. Funksioni opsional i instalimeve elektrike lejon përdorimin në një gamë të gjerë aplikimesh.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close