Ajërngrohës

Shop Banner

Ajërngrohës

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES EASY HEAT 500

  Ky jaerngrohes me madhësi kompakte ju lejon të përdorni me siguri. EasyHeat 500 ka një dizajn të lehtë, kompakt dhe një zonë të rehatshme të kapjes për punë të lehtë dhe ergonomike. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit ka dy ikona të vendosjes së temperaturës për të zgjedhur lehtësisht mënyrën e duhur në varësi të aplikacionit. Përveç kësaj, ajo gjithashtu ofron një shpinë të gomuar, rezistente ndaj rrëshqitjes për të qëndruar në vegël për të siguruar stabilitet të shtuar. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-60

  Aparati GHG 20-60 Professional me ajër të nxehtë garanton trajtim ideal në çdo vend pune. E pajisur me dy furnizime ajri dhe një zgjedhës të kontrollit të temperaturës me nëntë rregullime, ofron një lehtësi të madhe të përdorimit. Fuqia e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 Watt ben qe GHG 20-60 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Dizajni i tij e bën atë të përshtatshëm për punë të rehatshme në shumë punë të ndryshme, duke lejuar një gamë edhe më të gjerë aplikimesh.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-63

  Aparati GHG 20-63 Professional me ajër të nxehtë me kontroll të temperaturës është ideale për t’u përdorur në një gamë të gjerë punesh. Për një fleksibilitet të madh, ai është i pajisur me dy rregullime të rrjedhës së ajrit, një funksion shtesë ftohës 50 ° C dhe një funksion të rregullimit dixhital të temperaturës në rritje prej 10 ° C. Fuqi e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 W, GHG 20-63 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të veglave, ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 23-66

  Ajerngrohesi GHG 23-66 Professional është krijuar posaçërisht për punë te veshtira. Aparati ka një motor shumë të fuqishëm 2,300 W, dhe GHG 23-66 Professional arrin lehtësisht deri në 650 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të vegles ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES UNIVERSAL HEAT 600

  Kjy aparat ajerngrohës ka shkathtësinë e nevojshme për shumë aplikime. Mburoja e lëvizshme e nxehtësisë lejon përshtatshmërinë për punë në hapësira të ngushta. Elementi i ngrohjes UniversalHeat 600 siguron një kohë të shpejtë të ngrohjes dhe madje shpërndarje të nxehtësisë për performancë të shkëlqyer. Për më tepër, çelësi i ndezjes-fikjes me tre hapa ofron mundësi të ndryshme të temperaturës dhe rrjedhës së ajrit. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra me një shumëllojshmëri grykash, të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tharja e mbushësit, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close