Meter Laser

Shop Banner

Meter Laser

Product Filters

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

View :
 • Meter Laser

  METER LASER GLM 120 C

  Metri me lazer GLM 120 C Professional është ideal për dokumentimin dhe matjen e saktë, edhe kur punoni jashtë. Pamja digjitale lejon synimin vizual në aplikime në natyrë për distanca deri në 120 metra. Qartësia dhe qëndrueshmëria ideale e ofruar nga ekrani me ngjyra 2.8 “me një mburojë mbrojtëse. Grumbullimi dhe dokumentimi i shpejtë është i mundur përmes lidhjes së kabllos mikro USB dhe aplikacionit MeasureOn.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 30

  Matjet profesionale të distancës bëhen të thjeshta. GLM 30 eshte e lehtë për t’u përdorur. Mund të bartet lehtësisht në xhep falë modelit të tij kompakt për matje në distancë të shpejtë sa herë që është e nevojshme. Instrumenti ka gjithashtu një funksion AutoSum për të kursyer kohë, i cili automatikisht shton matjet dhe shfaq rezultatet në ekran.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 40

  Përfitoni nga një numër i madh i funksioneve të matjes në një model të vetëm kompakt me distancën e lazerit GLM 40 Professional. Ky instrument ofron të gjitha funksionet e rëndësishme të matjes në një: Llogaritja e gjatësisë standarde, sipërfaqes dhe vëllimit, si dhe matjet indirekte të lartësisë. Ka një ekran të ndriçuar të lexueshëm lehtë, duke shfaqur tre rezultatet e fundit të matjes për referencë të shpejtë. Matësi i distancës me lazer gjithashtu ka një funksion memorie, i cili ruan 10 matjet e fundit për përdorim efikas të kohës.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 50 C

  Metri me lazer GLM 50 C Professional është zgjidhja inteligjente për matjen dhe dokumentimin. Falë lidhjes Bluetooth, matjet transferohen lehtësisht në aplikacionin Bosch’s MeasureOn për dokumentim inteligjent. Ai gjithashtu ka një gamë të gjerë të funksioneve të matjes, duke përfshirë një funksion të demarkacionit dhe një sensor të animit 360 ° për matje të thjeshtë të këndit dhe zbatime hapësinore. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit e mjetit dhe ekrani me ngjyra të ndriçuara, rrotulluese ofrojnë trajtim të lehtë dhe lexueshmëri të mirë gjatë përdorimit.

 • Meter Laser

  METER LASER GLM 80

  Zgjidhja e teknologjisë së lartë për matje komode. Funksionalitet i shkëlqyeshëm falë sensorit të anim të integruar 360 °. Funksionim i saktë dhe i thjeshtë falë ekranit automatik që rrotullohet dhe ndriçohet.  Deri në 25,000 matje të ndara për ngarkesë falë teknologjisë ion lithium.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close