Elektrokosë

Shop Banner

ELEKTROKOSE

Product Filters

Po shfaqen krejt 4 përfundimet

View :
 • Elektrokosë

  PRERESE BARI AFS 23-67

  I përshtatshëm për të gjitha llojet e kositjeve, nga bari i rregullt te barërat e këqija.
  Fuqia ekuivalente me 950 watt ofron një performancë të shkëlqyeshme të prerjes.
  Dizajni i rregullueshëm i rripave dhe dorezave për të siguruar balancimin optimal të mjeteve në përdorues të ndryshëm.

 • Elektrokosë

  PRERESE BARI ART 24

  Kositësja e rregullueshme e lëndinës ART 24 ofron një efikasitet të lartë të prerjes me një mbështjellës të lehtë për t’u përdorur, gjysmë automatik që zvogëlon rregullimin manual për funksionim të pandërprerë. Ndërroni thjeshtë midis funksionit të kositjes dhe funksionit të prerjes në skajet me kokën e tij rrotulluese. Ky mjet i dobishëm i kopshtit jo vetëm që është jashtëzakonisht i lehtë, vetëm 2.6 kg, por gjithashtu ka një kënd të rregullueshëm dhe një gjatësi të rregullueshme, plus një dorezë dytësore për më pak lodhje në pjesën e poshtme të shpinës. Motori i tij i fuqishëm punon shpejt për një përfundim të shpejtë dhe të pastër. Përdorni këtë mjet për të kositur bar dhe barëra të këqija, të kositni lëndinë dhe të kositni skajet e kopshtit.

 • Elektrokosë

  PRERESE BARI ART 30

  Efikasitet i lartë, rehati e lartë kjo fale prereses se barit ART 30 qe ka një mbështjellës gjysmë automatik, i cili zvogëlon cilësimet manuale për funksionim të pandërprerë, duke ofruar një kositje me një buton. Ndërroni lehtë midis mënyrës së prerjes dhe funksionimit të skajit me kokën e saj rrotulluese. Ky mjet i dobishëm i kopshtit me kënd të rregullueshëm dhe gjatësi të rregullueshme është i lehtë, vetëm 2.8 kg dhe është i disponueshëm me një dorezë anësore për më pak lodhje në pjesën e poshtme të shpinës. Motori i tij i fuqishëm punon shpejt për një përfundim të shpejtë dhe të pastër. Përdorni këtë mjet për të kositur bar dhe barëra të këqija, të kositni lëndinë dhe të kositni skajet e kopshtit.

 • Elektrokosë

  PRERESE BARI EASYGRASS CUT 23

  EasyGrassCut 23 është një prerës bari i krijuar për rehati dhe komoditet në punë. Ka një peshë të lehtë të ekuilibruar për trajtim dhe fleksibilitet të lehtë, duke zvogëluar lodhjen e përdoruesit sidomos në përdorimin e zgjatur. Kjo siguron një prerje të vazhdueshme, të pandërprerë dhe pa probleme. Përfundimi me cilësi të lartë i vegles, i kombinuar me një motor të fuqishëm dhe një mjet prerës të qëndrueshëm, siguron rezultate ideale të prerjes dhe një jetë të gjatë shërbimi.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close