Vidiator Goditës me Bateri

Shop Banner

Vidiator Goditës me Bateri

Product Filters

Po shfaqen krejt 6 përfundimet

View :
 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDR 12V-105

  GDR 12V-105 Professional është vidiatori godites kompakt pa karboncina në klasën Bosch 12 V. Një dizajn kompakt lejon punë të qetë dhe të vazhdueshme në vende të paarritshme dhe në punë mbi kokë. Për më tepër, motori i tij është i pajisur me 105 Nm çift rrotullues të fuqishëm, duke e bërë atë të përshtatshëm për shumicën e aplikimeve konvencionale. Për përparim të shpejtë të punës, mund të arrijë shpejtësi të mëdha deri në 2,600 rpm. Kjo vegel është menduar për vida me diametër M 4 – M 12. E pajtueshme me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 12 V (Sistemi Profesional 12V).

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDR 12V-110

  Vidiatori godites GDR 12V-110 me motor pa karboncina është zgjidhja më kompakte në klasën Bosch 12 V. Ndërtimi i tij kompakt siguron trajtim të përsosur, edhe në vende të paarritshme dhe mbi kokë. Për saktësi të shkëlqyeshme të vidhosjes, kontrolli i fuqisë me 2 faza i vidiatorit parandalon që vidhat e vogla të shtrëngohen shumë. Ai ka një motor të fuqishëm me 110 Nm, duke e bërë atë të përshtatshëm për shumicën e aplikimeve konvencionale. Ky mjet është menduar për vida me diametër M 4 – M 12. E pajtueshme me të gjitha bateritë dhe ngarkuesit Bosch Professional 12 V (Sistemi Profesional 12V).

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDR 18V-160

  GDR 18V-160 Professional është vidiator godites ergonomike 18 V nga Bosch. Trajtimi i rehatshëm për rezultate të sakta të punës sigurohet nga dizajni i tij ergonomik. Për më tepër, kombinimi i çift rrotullues i lartë dhe aftësive me shpejtësi të lartë mbështet përparimin e shpejtë të punës, duke e bërë këtë mjet efikas. Kjo vegel është menduar për vida me diametër M 6 – M 14. Pajtueshmëri me të gjitha bateritë dhe ngarkuesit Bosch Professional 18 V (Sistemi Profesional 18V).

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDR 18V-200 C

  Vidiatori godites GDR 18V-200 C me motor pa karboncina ofron kombinimin më të mirë të fuqisë dhe madhësisë në klasën 18 V të Bosch. Me një çift rrotullues prej 200 Nm dhe një gjatësi të kokës prej 126 mm, kaçavida e goditjes ka një raport të shkëlqyeshëm fuqi-madhësi. E disponueshme me një opsion të lidhjes Bluetooth që siguron reagime aktive të mjeteve dhe informacion për shërbimin përmes pajisjes celulare dhe gjithashtu siguron kontroll shtesë të mjetit, duke aktivizuar funksionin e fillimit të butë të mjetit. Për qëndrueshmëri të lartë dhe kohë më të gjatë funksionimi, është e pajisur me një motor pa karboncina me Mbrojtje Elektronike të Motorit. Vegla është menduar për vida me diametër M 6 – M 14, kur punoni në dru dhe metal. Pajtueshmëria me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 18 V (Sistemi Profesional 18V).

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDX 18V-180

  Vidiatori godites GDX 18V-180 ofron performancë origjinale të veglave në klasën Bosch 18 V. Mbajtësi i kaçavidave 2 në 1 ka një gjashtëkëndësh të brendshëm 1/4 “, si dhe një bazë kornizë të brendshme 1/2”, duke e bërë atë fleksibël për t’u përdorur në të gjitha aplikimet. Aftësitë me shpejtësi të lartë dhe çift rrotullues të lartë të vidiatorit mbështesin një përparim të shpejtë dhe efikas të punës. Përveç kësaj, dizajni ergonomik siguron një trajtim të rehatshëm dhe të lehtë. Ky mjet ka për qëllim shpimin në dru dhe metal, si dhe për vida me diametër M 6 – M 14. Pajtueshmëri me të gjitha bateritë dhe ngarkuesit Bosch Professional 18 V (Sistemi Profesional 18V).

 • VEGLA ME BATERI

  VIDIATOR GODITES GDX 18V-200 C

  GDX 18V-200 C Professional është vidiatori godites më i fuqishem me motor me karboncina në bateri në klasën Bosch 18 V. 200 Nm çift rrotullues e bëjnë atë jashtëzakonisht të fuqishëm për performancë të lartë. Mbajtësi i kaçavidave “2 në 1” i vidiatorit me goditje me gjashtëkëndësh të brendshëm 1/4 “dhe bazë të kornizës së brendshme 1/2”, e bëjnë atë fleksibël dhe ideal për një gamë të gjerë aplikimesh. E disponueshme me një opsion të lidhjes Bluetooth që siguron reagime aktive të mjeteve dhe informacion për shërbimin përmes pajisjes celulare dhe gjithashtu siguron kontroll shtesë të mjetit, duke aktivizuar funksionin e fillimit të butë të mjetit. Vegla është menduar për vida me diametër M 6 – M 14, kur punoni në dru dhe metal. Pajtueshmëria me të gjitha bateritë dhe karikuesit Bosch Professional 18 V (Sistemi Profesional 18V).

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close