Thithës

Shop Banner

Thithës

Product Filters

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

View :
 • Thithës

  FSHESA PROFESIONALE GAS 20 L SFC

  Fuqi e lartë thithjeje falë turbinës së fuqishme thithëse 1,200 W – për aplikime të gjithanshme në punë të lagësht dhe të thatë.
  Pastrim i thjeshtë i filtrit falë sistemit gjysmë automatik të pastrimit të filtrit (SFC).
  Funksioni i goditjes së integruar për tharje të shpejtë dhe të lehtë, p.sh. bojë ose lëngje të tjera me tharje të lehtë.

 • Thithës

  FSHESA PROFESIONALE GAS 25 L SFC

  GAS 25 L SFC Professional është thithës pluhuri i lëvizshëm, kompakt dhe i lëvizshëm i Bosch për aplikime të lagështa dhe të thata. Ka një sistem pastrimi filtri gjysmë automatik (SFC) për mirëmbajtje të lehtë. Kapaku ka një certifikim të kapakut të pluhurit të klasit L sipas standardeve të BE-së, duke siguruar mbrojtje të besueshme të përdoruesit. Ai gjithashtu ka një dizajn shumë kompakt për transport dhe ngarkim të lehtë.

 • Thithës

  FSHESA PROFESIONALE GAS 35 L SFC+

  GAS 35 L SFC + Professional është thithës elektrik i pluhurit i lëngshëm dhe të thatë nga Bosch me një sistem të rehatshëm pastrimi filtri gjysmë automatik (SFC +). Ky sistem lejon pastrimin e shpejtë dhe të lehtë të filtrit me një dorë, për progres më të shpejtë dhe të butë të punës. Ka një çertifikim të kapuçit të klasit L sipas standardeve të BE-së, duke siguruar një mbrojtje të mirë të përdoruesit. Ajo gjithashtu ka një turbinë jashtëzakonisht të fuqishme thithëse 1,380 W, e cila siguron 254 mbar vakum shumë të lartë për rezultate të shkëlqyera të thithjes.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close