Oferta

  • VEGLA ME BATERI

    VIDIATOR VIDHUES GODITES GSB 12V-30

    16,500.00L

    Kombinimi ideal i konstruksionit kompakt, produktivitetit dhe efikasitetit në kategorinë 12 V: Vidiatori GSB 12V-30 Professional. Me deri në 26,250 goditje / minutë, ai ofron numrin më të lartë të goditjeve në kategorinë 12 V, duke lejuar shpime të forta me një ndikim deri në Ø 10 mm në beton. Dizajni i tij kompakt lejon trajtim të përsosur dhe punë të lehtë – edhe në kushte të vështira pune. Me një shpejtësi të lartë prej 1,750 rpm, ky mjet vërtet i gjithanshëm mund të përdoret për një numër të madh detyrash.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close