Korrëse Bari

Shop Banner

Korrëse Bari

Product Filters

Po shfaqen krejt 6 përfundimet

View :
 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI ARM 32

  ARM 32 pret automatikisht skajet e pastra përgjatë mureve dhe korridoreve. Eshtë shumë e lehtë, vetëm 6.8 kg, duke e bërë atë veçanërisht fleksibël rreth objekteve dhe gjatë transportit. Motori Powerdrive siguron një performancë të besueshme të prerjes, edhe në kushte të vështira. Eshtë i përshtatshëm për kositjen e lëndinave të vogla dhe të mesme dhe për prerjen e skajeve. Për asgjësimin e lehtë të barit të prerë, ai gjithashtu ka një kosh të mbledhjes së barit 31 litra.

 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI ARM 34

  Motori Powerdrive siguron performancë të besueshme të prerjes, madje edhe në kushte të vështira, të tilla si përgjatë shpateve ose në tokë jo të drejte. Me GrassCombs (krehër bari), ARM 34 automatikisht pret skajet e pastra në shtretërit e luleve dhe gardhet. Dorezat ErgoFlex sigurojnë një qëndrim të rehatshëm gjatë punës. Eshtë i përshtatshëm për kositje uniforme të lëndinës dhe zvogëlimin e skajeve të pastra. Kaloni më pak kohë në zbrazjen e barit të kositur me koshin e grumbullimit të barit 40 litra.

 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI ARM 37

  Motori i fuqishëm Powerdrive kujdeset menjëherë për një makinë prerëse të pastër. Kursime  të hapësirës falë ndërtimit inteligjent dhe dizajnit kompakt. Ergonomi e shkëlqyeshme falë dorezave Ergoflex. Krahu i dyfishtë palosës dhe koshi i grumbullimit të barit të grumbulluar kursen hapësirë. Pesha e lehtë për transport të lehtë

 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI ROTAK 32

  E lehtë për tu trajtuar dhe transportuar lehtë, peshon vetëm 6 kg. Motori 1,200 W siguron një prerje të besueshme edhe në kushte të vështira. Ideale për kopshte të vogla dhe të mesme.

 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI UNIVERSAL ROTAK 650

  ProSilence zvogëlon tingullin e emetuar deri në 75% dhe gjithashtu filtron zhurmën e bezdisshme përmes veçorive të dizajnit të përmirësuar. Rregullimi i lartësisë AdvancedRotak ka një buton të thjeshtë për të zgjedhur një nga shtatë nivelet e prerjes, duke filluar nga 25 mm në 80 mm. Përveç kositjes, thika LeafCollect mund të përdoret gjithashtu për të mbledhur, copëtuar dhe shpërndarë gjethe në thesin e barit për mbledhje dhe asgjësim të thjeshtë.

 • KOPSHTARI

  KORRESE BARI UNIVERSAL ROTAK 750

  Kjokorese bari ofron rezultate të shkëlqyera me një prerje bari shumë të qetë dhe të rehatshme. ProSilence zvogëlon tingullin e emetuar deri në 75% dhe gjithashtu filtron zhurmën e bezdisshme përmes veçorive të dizajnit të përmirësuara. Rregullimi i lartësisë AdvancedRotak ka një buton të thjeshtë për të zgjedhur një nga shtatë nivelet e prerjes, duke filluar nga 25 mm në 80 mm.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close