Shop

Shop Banner

Product Filters

Po shfaqet 1–12 nga 222 përfundime gjithsej

View :
 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES EASY HEAT 500

  Ky jaerngrohes me madhësi kompakte ju lejon të përdorni me siguri. EasyHeat 500 ka një dizajn të lehtë, kompakt dhe një zonë të rehatshme të kapjes për punë të lehtë dhe ergonomike. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit ka dy ikona të vendosjes së temperaturës për të zgjedhur lehtësisht mënyrën e duhur në varësi të aplikacionit. Përveç kësaj, ajo gjithashtu ofron një shpinë të gomuar, rezistente ndaj rrëshqitjes për të qëndruar në vegël për të siguruar stabilitet të shtuar. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-60

  Aparati GHG 20-60 Professional me ajër të nxehtë garanton trajtim ideal në çdo vend pune. E pajisur me dy furnizime ajri dhe një zgjedhës të kontrollit të temperaturës me nëntë rregullime, ofron një lehtësi të madhe të përdorimit. Fuqia e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 Watt ben qe GHG 20-60 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Dizajni i tij e bën atë të përshtatshëm për punë të rehatshme në shumë punë të ndryshme, duke lejuar një gamë edhe më të gjerë aplikimesh.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 20-63

  Aparati GHG 20-63 Professional me ajër të nxehtë me kontroll të temperaturës është ideale për t’u përdorur në një gamë të gjerë punesh. Për një fleksibilitet të madh, ai është i pajisur me dy rregullime të rrjedhës së ajrit, një funksion shtesë ftohës 50 ° C dhe një funksion të rregullimit dixhital të temperaturës në rritje prej 10 ° C. Fuqi e lartë me një motor të fuqishëm 2,000 W, GHG 20-63 Professional arrin pa probleme deri në 630 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të veglave, ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES GHG 23-66

  Ajerngrohesi GHG 23-66 Professional është krijuar posaçërisht për punë te veshtira. Aparati ka një motor shumë të fuqishëm 2,300 W, dhe GHG 23-66 Professional arrin lehtësisht deri në 650 ° C. Për mbrojtje të shtuar të përdoruesit dhe jetëgjatësi të gjatë të vegles ai ka një funksion të mbrojtjes termike, i cili fik njësinë e ngrohjes, edhe pse ventilatori është akoma i ndezur.

 • Ajërngrohës

  AJERNGROHES UNIVERSAL HEAT 600

  Kjy aparat ajerngrohës ka shkathtësinë e nevojshme për shumë aplikime. Mburoja e lëvizshme e nxehtësisë lejon përshtatshmërinë për punë në hapësira të ngushta. Elementi i ngrohjes UniversalHeat 600 siguron një kohë të shpejtë të ngrohjes dhe madje shpërndarje të nxehtësisë për performancë të shkëlqyer. Për më tepër, çelësi i ndezjes-fikjes me tre hapa ofron mundësi të ndryshme të temperaturës dhe rrjedhës së ajrit. Arma e nxehtësisë mund të trajtojë shumë detyra me një shumëllojshmëri grykash, të tilla si heqja e bojës, shkrirja e tubave të ujit, vrasja e barërave të këqija, tharja e mbushësit, tkurrja e kabllove dhe për projekte krijuese.

 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI DMF 10 ZOOM

  Funksioni i lokalizimitduke minimizuar kështu gabimet e shpimit – Gjen jo vetëm nënstruktura metalike, por edhe prej druri, si dhe kabllot – Tregon tensionin përmes një ekrani me 5 segmente me rezolucion të lartë – Rekomandim i qartë i shpimit me anë të LED i kuq / jeshil – Shënimi i lehtë i pozicionit të shpimit me shënuesin e integruar – Funksionim jashtëzakonisht i lehtë me kalibrim automatik
  Vjen me: Kase mbrojtëse 2 shënues Bateri Udhëzime pune Specifikimet: Materialet e zbulueshme: Çeliku përforcues, çeliku, metalet me ngjyra, nënshtresat prej druri, kabllo (jo) të drejtpërdrejtë Thellësia e zbulimit te çeliku, maks .: 100 mm Thellësia e zbulimitte bakri, maks .: 80 mm

 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI WALLSCANNER D-TECT 120

  D-tect 120 Professional është një skaner radar intuitiv i zhvilluar për pothuajse të gjitha materialet. Dedektori  siguron zbulimin e saktë në sipërfaqet e ngushta, ndërsa gjetësi i qendrës tregon pozicionin e saktë të qendrës së një objekti.

 • Aparat për Lokalizim

  APARAT LOKALIZIMI WALLSCANNER D-TECT 150

  Instrumenti special për të gjithë instaluesit profesionistë, të cilët dëshirojnë të shmangin dëmtimet gjatë shpimit. Sensor radari Ultra-Wideband për zbulimin e saktë të metaleve, linjave të energjisë, strukturave të mbuluara me dru dhe madje edhe tubave plastikë. Detektim më i saktë i sistemeve të ngrohjes së dyshemesë dhe murit.

 • Aksesorë Kopshtarie

  COPETUES DEGESH AXT RAPID 2000

  Jashtëzakonisht e mprehtë: Thika precize, jetë e gjatë, e bërë me lazer për një efikasitet të lartë të prerjes. Lehtë për tu mbajtur: Jashtëzakonisht fleksibël falë peshës së tij shumë të lehtë. Motori me shpejtësi të lartë-Bosch-Powerdrive me një çift rrotullues prej 12 Nm.

 • Të tjera

  FREZA PER PLLAKA GTR 30 CE

  Mënyra më e shpejtë për të shpuar pllaka. 30,000 rpm për shpime të përsosur edhe në pllakat më të vështira. Punë e pastër falë shpimit të thatë dhe thithjes së pluhurit të integruar.

 • Të tjera

  FREZE ME KUNJA PER BISKOTA GFF 22 A

  Freza e biskotave GFF 22 A Professional ofron nivele të shkëlqyera precize për lidhjet e drurit. Funksionimi i butë i zhytjes dhe një udhëzues i qëndrueshëm i këndit metalik sigurojnë rezultate të sakta. Aparati ka shumë rregullime precize të këndit dhe rregullime të thellësisë, duke siguruar fleksibilitet të veçantë për krijimin e lidhjeve të ndryshme. Motori jashtëzakonisht i fuqishëm 670 W ofron performancën ideale.

 • Frezë Multifunksionale

  FREZE MULTIFUNKSIONALE GOP 30-28

  Vegla multifuknsionale GOP 30-28 ka një motor 300 W të kombinuar me një ndërfaqe të shkëlqyeshme Starlock me një lidhje të optimizuar solide 3-dimensionale midis mjetit dhe përbërësit për transmetimin maksimal të energjisë. Përveç kësaj, doreza e hollë ergonomike e  ofron trajtim të rehatshëm dhe kontroll më të mirë të vegles. Ajo gjithashtu ka një fiksim magnetik që lejon zëvendësimin e lehtë të përbërësve.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close