TRAPAN ME GODITJE GSB 13 RE

Trapani Bosch GSB 13 RE Professional, më I shituri në klasën e tij.

Jashtëzakonisht I lehtë për tu përdorur. Jo më I madh se një dorezë pune dhe peshon vetëm 1.8 kg.

Dorezë jo e rrëshkitshme për kapje të sigurt.

Lirim I shpejtë I puntove falë mandrinos metalike.

Ndryshim I numrit të xhirove për shpim preciz.

Rrotullum djathtas – majtas.

  • Kapactiteti marrës nominal 600 W
  • Numri I rrotullimeve boshe 0 – 2.800 min-1
  • Pesha 1.8 kg
  • Kapaciteti I shpimit në dru: 25 mm
  • Kapaciteti I shpimit në mur: 15 mm
  • Kapaciteti I shpimit në beton: 13 mm
  • Kapaciteti I mandrinos: 1.5 – 13 mm
Pesha 1.8 kg
Përmasat 27.6 × 18.0 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close