TRAPAN ME GODITJE UNIVERSAL IMPACT 800

Trapan perfekt për projekte të mëdha.

UniversalImpact 800 është perfekt për të përfunduar projekte të mëdha te shpejt dhe me siguri. Një motor i fuqishëm 800 W siguron rezultate të shpejta në muraturë, dru, beton të butë dhe metal, duke lejuar thellësi shpimi deri në 14 mm në murature dhe deri në 30 mm në dru.

UNIVERSAL IMPACT 800 , , ,
  • Kapactiteti marrës nominal 800 W
  • Numri I rrotullimeve boshe 50 – 3.000 min-1
  • Pesha 1.7 kg
  • Kapaciteti I shpimit në dru: 30 mm
  • Kapaciteti I shpimit në metal: 12 mm
  • Kapaciteti I shpimit në beton: 14 mm
  • Kapaciteti I mandrinos: 1.5 – 13 mm
  • Garancia: 2 vite
Pesha 1.7 kg

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close