TRAPAN ME GODITJE EASYIMPACT 600

Ideal për shpime precize pa mundim

EasyImpact 600 mundëson shpime të rehatshme me saktësi në muraturë, dru, beton të butë dhe metal.  Ai përmban kontroll elektronik të shpejtësisë, duke dhënë shpejtësinë e duhur për shpim. I projektuar në mënyrë ergonomike, është i lehtë me vetëm 1,7 kg dhe kompakte për shpime.

EASYIMPACT 600 , , ,
  • Kapactiteti marrës nominal 600 W
  • Numri I rrotullimeve boshe 0 – 3.000 min-1
  • Pesha 1.7 kg
  • Kapaciteti I shpimit në dru: 25 mm
  • Kapaciteti I shpimit në metal: 10 mm
  • Kapaciteti I shpimit në beton: 22 mm
  • Garancia: 2 vite
Pesha 1.7 kg
Përmasat 290 × 68 × 221 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close