GURE FRESIBEL I VOGEL GWS 9-125 S

Një elektrogure900 W i ndërtuar për punë të vështira!

Performancë superiore e zmerilimit/prerjes për shkak të fuqisë së lartë 900 W.
Kontrolli më i mirë i dorës përshkak të madhësisë së kapjes dhe dizajnit ergonomik.
E perdorushme ne shumë aplikime përshkak të funksionit të ndryshimit së shpejtësisë.

GWS 9-125 S , ,
  • Kapactiteti marrës nominal 900 W
  • Ndryshim xhirosh: PO
  • Numri I rrotullimeve boshe 11.000 min-1
  • Diametri I diskut 125 mm
  • Pesha 1.9 kg
  • Garancia: 3 vite
Pesha 1.9 kg
Përmasat 73 × 280 × 100 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close