SHARRE DORE ADVANCED CUT 18

Shijoni sharrimin e fuqishëm fale AdvancedCut 18

AdvancedCut 18 është një zgjedhje ideale për prerje dhe përmban një motor 18 V pa karboncina me jetëgjatësi. Asnjë shtrëngim nuk është i nevojshëm falë NanoBlades pa dridhje. Është sharrë ideale për prerje të shpejta dhe të drejta në dru dhe në plastikë deri në 65 mm. Sistemi SDS mundëson ndryshime të thjeshta të tehut për komoditet të shtuar.

ADVANCEDCUT 18 , ,
  • Tensioni I Aku 18 V
  • Numri I rrotullimeve boshe 0 – 7.000 min
  • Kapciteti preres 65 mm
  • Garancia: 2 vite
Pesha 0.7 kg
Përmasat 270 × 85 × 110 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close