PISTOLETA GODITESE SDS MAX GSH 27 VC

GSH 27 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është vegla përfundimtare në gamën e matrapikeve të shkatërrimit të Bosch. Motori i tij jashtëzakonisht i fuqishëm mundëson një forcë të fuqishme goditje 62 J, duke siguruar fuqinë më të madhe të mundshme të prishjes brenda intervalit. APërveç kësaj, sistemi i Kontrollit të Vibrimit ofron një funksionim të rehatshëm dhe përdorim të zvogëluar të lodhjes në aplikime që marrin kohë.

GSH 27 VC , , , ,
  • Kapactiteti marrës nominal 2.000 W
  • Energjia goditëse: 62 J
  • Lloji I mandrinos: Sds Max
  • Numri I rrotullimeve boshe 1.000 min-1
  • Pesha 29.5 kg
  • Gjerësia: 600 mm
  • Lartësia: 760 mm
  • Garancia: 3 vite
Pesha 29.5 kg
Përmasat 60 × 10 × 76 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close