GURE FRESIBEL I MADH GWS 22-230 JH

Guri fresibel I madh GWS 22-230 JH Professional jep performancë efikase për aplikime të ndryshme prerëse dhe bluarëse në kategorinë 2.200 W. Motori i tij 2,200 W siguron rezultate me fuqi të lartë për punën e përgjithshme. Mbrojtja e përdoruesit rritet për shkak të ndërprerësit të mbrojtjes së aparatit. Për më tepër, dizenjimi i tij i ergonomic dhe  kompakt mundëson trajtim të rehatshëm për përdorim të gjithanshëm. Ky mjet është menduar për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

  • Kapactiteti marrës nominal 2.200 W
  • Ndryshim xhirosh: JO
  • Numri I rrotullimeve boshe 6.500 min-1
  • Diametri I diskut 230 mm
  • Pesha 5.2 kg
  • Garancia: 3 vite
Pesha 5.2 kg

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close