NIVEL LASER GCL 2-50 G

Qëndrueshmëria dhe lehtësia e përdorimit.

Dizajni i qëndrueshëm, që përmban një shtresë të gomuar  dhe mbrojtje nga pluhuri, uji dhe spërkatja për t’i bërë ballë mjediseve të vështira
Celesi ON/OFF dhe tastiera me një buton mundësojnë lehtësinë e përdorimit
Linjat jeshile lazer dhe pikat e gjelbra ofrojnë shikueshmëri më të madhe
Për ta nisur menjëherë, modaliteti i marrësit lazer të GCL është gjithmonë i aktivizuar. Linjat e gjelbra lazer shumë të dukshme dhe pikat e gjelbra japin shikueshmëri më të madhe në mjedise më të ndritshme.

GCL 2-50 G ,
  • Sfera e punës 50 m
  • Saktësia e nivelimit ± 0,3 mm/m
  • Sfera e vet nivelimit  ± 4°
  • Ngjyra e laserit e Gjelbër
  • Pesha 0.58 kg
  • Garancia: 3 vite
Pesha 0.58 kg
Përmasat 63 × 126 × 115 cm
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close