KORRESE BARI UNIVERSAL ROTAK 750

Kjokorese bari ofron rezultate të shkëlqyera me një prerje bari shumë të qetë dhe të rehatshme. ProSilence zvogëlon tingullin e emetuar deri në 75% dhe gjithashtu filtron zhurmën e bezdisshme përmes veçorive të dizajnit të përmirësuara. Rregullimi i lartësisë AdvancedRotak ka një buton të thjeshtë për të zgjedhur një nga shtatë nivelet e prerjes, duke filluar nga 25 mm në 80 mm.

UNIVERSAL ROTAK 750 , ,
  • Kapactiteti marrës nominal 1.700 watt
  • Gjeresia e prerjes 44 cm
  • Lartësia e prerjes 25 – 80 mm
  • Kapaciteti I koshit 50 L
  • Pesha 16 kg
  • Garancia: 2 vite
Pesha 16 kg

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close