ZMERILUES GGS 28 LCE

GGS 28 LCE Professional lejon trajtim perfekt zmerilimi. Progresi i shpejtë i punës për aplikime të vështira sigurohet gjithashtu nga motori i fuqishëm 650 W me start të qetë. Eshtë i pajisur me një zgjedhje shpejtësie dhe një bosht të gjatë, të hollë zmerilimi, i cili lejon aplikime të gjithanshme për zmerilim edhe në vende të vështira për t’u arritur. Për më tepër, mbrojtja e përdoruesit rritet me funksionin KickBack Control.

  • Kapactiteti marrës nominal 650 Watt
  • Numri I rrotullimeve boshe 28.000 min
  • Marrja e aksesorëve deri ne 8 mm
  • Pesha 1.6 kg
  • Garancia: 3 vite
Pesha 1.6 kg
Përmasat 37.5 × 7.5 cm

Garancia

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close